BİLNET OKULLARI HAKKINDA
Bilnet Okulları bir BİLFEN kuruluşudur. Bilnet Okulları Eskişehir’de 2020 yılında açıldı ve faaliyetlerine 2021-22 eğitim öğretim sezonunda başladı.

BİLNET ANAOKULU
Bilnet Anaokulları'nda okul öncesi dönem eğitimleri verilmektedir. Eğitimin en temel yapıtaşı olan bu döneminde öğrencilerin becerileri yüksek, dirençli, yaratıcı bireyler yetiştirmeyi hedeflenmektedir. 4-5 ve 6 yaş grubun eğitim aldığı bu dönemde öğrencilerin yaşam boyu edindiği bilgi ve becerilerin çok büyük bir bölümünün kazanıldığı ve sonraki yaşantısına temel olacak nitelikte çok yönlü gelişimsel kazanımların edinildiği önemli eğitimler verilmektedir.

İlkokul dönemi için sosyal-duygusal olgunluk, bilişsel-mental yeterlik, düşünme becerileri, problem çözme becerisi, etkili karar verme becerisi, dil ve kavram gelişimi, okuma-yazma hazırlık çalışmaları, öz bakım ihtiyaçlarının karşılanması, sorumluluk bilinci gelişimi ve kurallı okul yaşantısına rahat geçiş nitelikli bir okul öncesi eğitim ile mümkün olabilmektedir.

Bilnet Anaokulları'nda uygulanan okul öncesi eğitim programı kapsamı, niteliği ve her biri alanında uzman eğitimci kadrosu ile çocuklarımızın ilkokula hazırbulunuşluk düzeylerini ileri düzeyde desteklenmektedir.

BİLNET ANAOKULU'NDA EĞİTİM SAATLERİ

Bilnet Anaokulları'nda öğrenciler sabah 08.30’da eğitimlerine başlayıp, 17.00’a kadar eğitim görmektedirler.

BİLNET ANAOKULU'NDA DERS ZİLİ YOKTUR

Bilnet Anaokulları'nda ders süresi bittiğinde bir zil çalmamaktadır. Bu sistemle öğrencilerin ve öğretmenlerin sorumluluk bilincininin artırılması hedeflenmektedir.. Bu uygulama öğrencilerin bağımsız olmalarını sağlamaktadır. Dersin ortasında oluşan odaklanmanın bir zil sesi ile bölünmesi istenmemektedir.

BİLNET ANAOKULU'NDA KANTİN YOK, YEMEKHANE VAR

Bilnet Anaokulları'nda öğrenciler yemeklerini kantinde değil, yemekhane de uzmanlar tarafından belirlenen saatler ve seçkin menüler ile beslenmektedirler. Anaokulu öğrencileri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden farklı saatlerde yemeklerini yemektedirler.

BİLNET ANAOKULU ŞEHİR MERKEZİNE ÇOK YAKIN
Bilnet Okulları şehir merkezine yakın bir konumdadır.. Şehirlerarası Eskişehir Otobüs Terminali’ne çok yakın bir alanda eğitimlerine devam edilmektedir.. Otogar tramvay hattı ile ve belediye otobüsleri ile ulaşım fırsatı bulunmaktadır. Öğrenci velileri okul servisleri veya şahsi olarak da ulaşımlarını sağlamaktadırlar.

BİLNET ANAOKULU'NDA YETENEKLER GELİŞİYOR

Bilnet Anaokulları'nda Yetenek Atölyesi bulunmaktadır. Bu atölyede eğitim gören anasınıfı öğrencileri müzik eğitimi, sahne sanatları ve dans eğitimi, doğa ve fen eğitimleri, yaratıcı drama, görsel sanatlar ve bilişim teknoloji eğitimleri almaktadırlar. Akıl oyunları ve satranç eğitimleri de eğitim programları arasında yer almaktadır.

BİLNET ANAOKULU İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Şeker, 4564. Sokak No:8/E, 26120 Tepebaşı/Eskişehir

Telefon: (0222) 999 26 26

Web: https://www.bilnetokullari.com/eskisehir-kampusu