BİLNET OKULLARI HAKKINDA
Bilnet Okulları bir BİLFEN kuruluşudur. Bilnet Okulları Eskişehir’de 2020 yılında açıldı ve faaliyetlerine 2021-22 eğitim öğretim sezonunda başladı.

BİLNET İLKOKULU

Bilnet İlkokulları'nda çocuklar okuma-yazma, okuduğunu anlama, Türkçe’yi doğru kullanma, temel matematiksel işlemler, önemli toplumsal ve doğal olaylar hakkında temel bilgiler edinmektedirler.

4 yıllık eğitim - öğretim sürecinde uzman psikologlar ve rehber öğretmenler tarafından oluşturulmuş teknoloji destekli sınıflarda her bir öğrencinin ilgi ve yeteneği ile keşfedilmektedir.

Öğrencilerin temel eğitim derslerinin yanında görsel sanatlar, spor aktiviteleri ve müzik eğitimini de hedef alan sosyal etkinliklerden faydalanması sağlanmaktadır.

İlköğretim öğ̆rencileri ödevlerini ve konu eksiklerini her gün belirlenen saatlerde öğretmenleri eşliğinde okulumuzda tamamlamaktadır.

Ödev yapımında öğrencinin destek ihtiyacı öğretmen tarafından daha sıkı takip edilerek öğrencinin eksiği ve yanlış bilgiler edinme olasılığ̆ı ortadan kaldırılmaktadır.

Bilnet İlkokullarında dünya vatandaşı olma vizyonundan hareketle yabancı dil eğitimi verilmektedir. İngilizce dersleriyle öğrencilere konuştuğu dilin dışında bir dili kullanarak iletişim kurma becerisini kazandırmak ve İngilizce'yi sevdirmek amaçlanmaktadır Ayrıca öğrencilerin İngilizce dilini özgüvenle kullanıp, çağdaş dünyaya sağlıklı uyum sağlayarak yetişmelerine yönelik araştırmalar yapılarak, programlar geliştirilmektedir.

BİLNET İLKOKULUNDA GRUP DEĞİŞİMİ YOK

Bilnet İlkokullarında sınıf standartları belirli bir puan standartlarına göre oluşturulmaktadır. Öğrenciler birbirlerine çok yakın seviyelerde oldukları için başka bir gruba geçmek gibi bir durumları bulunmamaktadır.

BİLNET İLKOKULUNDA EĞİTİM SAATLERİ

Bilnet İlkokullarında öğrenciler sabah 08.30’da eğitimlerine başlayıp, 17.00’a kadar eğitim görmektedirler.

BİLNET İLKOKULUNDA SINIFLAR KAÇ KİŞİLİK?

Bir sınıfta en fazla 16 öğrenci bulunmaktadır. Okulda bir ders 35 dakika sürmektedir. Bilnet İlkokullarında ders süresi bittiğinde bir zil çalmamaktadır. Bu sistemle öğrencilerin ve öğretmenlerin sorumluluk bilincininin artırılması hedeflenmektedir.. Bu uygulama öğrencilerin bağımsız olmalarını sağlamaktadır. Dersin ortasında oluşan odaklanmanın bir zil sesi ile bölünmesi istenmemektedir.

BİLNET İLKOKULUNDA KANTİN YOK, YEMEKHANE VAR

Bilnet İlkokulları'nda öğrenciler yemeklerini kantinde değil, yemekhane de uzmanlar tarafından belirlenen saatler ve seçkin menüler ile beslenmektedirler. İlkokul öğrencileri, anaokul ve ortaokul öğrencilerinden farklı saatlerde yemeklerini yemektedirler.

BİLNET İLKOKULUNDA SOSYAL FAALİYETLER

Sınav ve akademik odaklı bir eğitim programı olsa da sosyal faaliyetlerden asla uzak kalınmamaktadır. Öğrencilerin ve öğretmenlerin bu sürece uygun bir şekilde hareket etmesi sağlanmaktadır.

BİLNET İLKOKULU ESKİŞEHİR MERKEZİNE ÇOK YAKIN

Bilnet Okulları şehir merkezine yakın bir konumdadır.. Şehirlerarası Eskişehir Otobüs Terminali’ne çok yakın bir alanda eğitimlerine devam edilmektedir.. Otogar tramvay hattı ile ve belediye otobüsleri ile ulaşım fırsatı bulunmaktadır. Öğrenci velileri okul servisleri veya şahsi olarak da ulaşımlarını sağlamaktadırlar.

BİLNET İLKOKULU İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Şeker, 4564. Sokak No:8/E, 26120 Tepebaşı/Eskişehir

Telefon: (0222) 999 26 26

Web: https://www.bilnetokullari.com/eskisehir-kampusu