Gelecek Partisi İl Başkanı Mahir Sayın, düzenlediği basın toplantısında yakın zaman önce 6’lı masa olarak bir araya geldiklerini ve gündemlerinin seçim güvenliği olduğunu söyledi.

Seçim güvenliğini önemsediklerini ifade eden Sayın, “Seçimlerimizin tekrar demokratik koşullarda ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz 6’lı masa olarak, Millet İttifakı olarak geçen gün 6 il başkanımızla hep beraber görüştük tekrar. Bu görüşmede seçim güvenliği önemli bizim için, bu konuları ele aldık. Önümüzdeki süreçte, Ramazanda da görüşmelerimiz olacak. Seçim güvenliğini önemsiyoruz” dedi.

FİYAT ARTIŞLARINA MÜDAHALE EDİLMELİ

Seçimin bazı konuları unutturduğunu ifade eden Sayın, “Seçim, aday adaylıkları bu süreçte şunu unutturdu bize ülkede çok ciddi bir ekonomik kriz var. Bunu unuttuk. Gündem ülkede çok hızlı değişiyor. Ekonomiyi atlamamak lazım Dolar 19’ların üstünde, dana bonfile 600 lira. Ramazan ayı geliyor. Ramazan ayında ne yazık ki ülkemizde Ramazan ayı girer girmez fiyat artışları oluyor. Bu fiyat artışlarıyla alakalı hükümetin bir şekilde müdahale etmesi gerekiyor diye düşünüyoruz, gereksiz artışlara müsaade edilmemeli. Böylece insanlar Ramazan ayını rahat rahat geçirsinler. Ekonomi demiştik, ekonomide şu an kredi problemi var. Ev almak isteyip başvurup gidip kredi alamıyorsunuz. Böyle sıkıntılar var. Otomobil fiyatları 4’te 1 oranında artmış. Emlakçı arkadaşlarla görüşüyorum Şubat ayını pas geçtik diyorlar. Bunları da hatırlatmakta fayda var” dedi.

HEYECANLI BİR SÜREÇ

Gelecek Partisi’nin aday adaylığı başvuruları ile ilgili de konuşan Sayın, “Yarın başvurularda son gün. Bizim şu anda 3 tane aday adayımız var. Bugünde başvurularını yapacak arkadaşlarımız var. Tabi aday adaylığı süreci arifedir seçim için. Aday adaylığı süreci heyecanlı bir süreçtir. Bütün partilerdeki aday adaylarına başarılar diliyorum, her şey gönüllerince olsun çünkü heyecanlı bir süreç o süreci çok iyi biliyorum. İnşallah doğru seçimlerle şehrimizi temsil edecek adaylıklar olur” ifadelerini kullandı.