İslam alemi için büyük anlam ve önem taşıyan Arefe günü yarın idrak edilecek. 2021 Yılının Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala arefe gününde hangi kurumların açık olacağı hangi kurumların tatil olacağı araştırılmaya başladı. Bu kurumlar arasına PTT de girdi. Peki arefe günü PTT açık mı, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü PTT çalışıyor mu?

AREFE GÜNÜ PTT AÇIK MI, 2021 AREFE GÜNÜ PTT KARGO ÇALIŞIYOR MU?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması kararlaştırıldı. Kamu çalışanları bayram tatili haftasına denk gelen 10-11 Mayıs'ta tam gün 12 Mayıs'ta ise yarım gün idari izinli olacak.

TAM KAPANMADA PTT AÇIK MI?

Tam kapanma kapsamın ilan edilen sokağa çıkma yasağında PTT'nin açık olacağı yayınlanan genelge ile belirlendi.

Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ile işletmeler (Havalimanları, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, karayolları, huzurevleri, yaşlı bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri, PTT vb.), buralarda çalışanlar ile ibadethanelerdeki din görevlileri, Acil Çağrı Merkezleri, Vefa Sosyal Destek Birimleri, İl/İlçe Salgın Denetim Merkezleri, Göç İdaresi, Kızılay, AFAD ve afet kapsamındaki faaliyetlerde görevli olanlar ve gönüllü olarak görev verilenler, cemevlerinin dede ve görevlileri"