Eskişehir’de Porsuk Çayı üzerinde gondol turuna çıkan ziyaretçiler, suda yüzen ördeklerle birlikte keyifli anlar yaşadı. Adalar bölgesinde ise yoğunluk dikkat çekti.
Eskişehir’de havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar ve yerli turistler, kentin simge noktalarından biri olan Adalar bölgesine akın etti. Porsuk Çayı çevresinde oluşan hareketlilik, hafta sonu yoğunluğunu da beraberinde getirdi.

Adalar Bölgesine Yoğun İlgi
Kent turizminin önemli duraklarından biri olan Adalar mevkisinde, Porsuk Çayı üzerinde düzenlenen gondol turları ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Gondol turlarına katılan yerli turistler, şehir manzarası eşliğinde vakit geçirdi.

Ördekler Eşlik Etti
Gondolla gezi yapan turistlere, çay üzerinde yüzen ördekler de eşlik etti. Doğal manzarayla birleşen bu görüntüler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.




