Helikopterli Tatbikat Heyecan Yarattı

Ayşe Ünlüce ve Milletvekili Mahmut Tanal Eskişehir’de Mevsimlik İşçileri Ziyaret Etti
Ayşe Ünlüce ve Milletvekili Mahmut Tanal Eskişehir’de Mevsimlik İşçileri Ziyaret Etti
İçeriği Görüntüle

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde olası afet ve acil durumlara hazırlıklı olunması amacıyla kapsamlı bir tatbikat düzenlendi. Gerçek bir olay hissi uyandıran tatbikatta, senaryo gereği yaralı tahliyesi ve yangın müdahalesi gibi kritik operasyonlar gerçekleştirildi.

Şehir Hastahanesi Tatbikat

Tatbikata Geniş Katılım

Tatbikata, Eskişehir Şehir Hastanesi Sivil Savunma ve UMKE Birimleri’nin yanı sıra Eskişehir 1’inci Ana Jet Üssü Komutanlığı’na bağlı 201’inci Arama Kurtarma Filosu ile Eskişehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri katıldı. Kurumlar arası koordinasyonun test edildiği tatbikatta, helikopterli tahliye operasyonu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Afetlere Karşı Hazırlıklıyız Mesajı

Tatbikatın ardından konuşan yetkililer, bu tür çalışmalarla kurumlar arası koordinasyonu güçlendirdiklerini ve olası afetlere karşı hazırlık seviyesini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Tatbikat, katılımcılardan tam not aldı.