Eskişehir’de ehliyetsiz ve kasksız olarak motosiklet yarışı yapan 17 yaşındaki genç, polis ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı. Sürücüye toplam 202 bin 500 TL ceza kesildi.
Motosiklet Yarışı Cezayla Bitti
Olay, dün akşam saatlerinde Tepebaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir grup motosikletli, Sazova Mahallesi Doğanay Sokak’ta yarış yapmak üzere toplandı.
Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri adrese sevk edildi. Ekipleri gören motosikletliler kaçmaya başladı.

Kovalamaca Sonrası Yakalandı
H.E.K. (17) isimli sürücünün kullandığı 11 ACP 804 plakalı motosiklet, yaşanan kovalamaca sonucu Ertuğrulgazi Mahallesi Aykut Sokak’ta yakalandı.
Plakası kapalı ve abart egzozlu motosiklet, kasksız kullanılıyor ve sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

202 Bin 500 TL Ceza Kesildi
Polis ekipleri tarafından sürücüye toplam 202 bin 500 TL idari para cezası uygulandı. Gerekli işlemlerin ardından genç, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Motosiklet ise çekici ile otoparka götürüldü.



