Mihalıççık Belediyespor Erkekler Hentbol Takımı, 2. Lig Play Off maçlarında rakiplerini yenerek bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Samsun Tekkeköy, Erzurum Aziziye, Bursa Beşevler'i mağlup ederek şampiyon olan Eskişehir temsilcisi önümüzdeki sezon Erkekler Hentbol 1. Lig'inde mücadele etmeye hak kazandı.

Sportif Direktör Osman Özoğlu, “Play-Off mücadelesinin zorlu rakipleri olmasına rağmen bizleri sahada temsil eden oyuncularımızın öz verisi sayesinde kazandık. Bir üst lige çıkmanın vermiş olduğu heyecanla yolumuza devam edeceğiz.Tüm Türkiye  bizleri temsil etmesi için mücadelemiz sürecek. takım arkadaşlarıma ve bizleri burada mücadele etmemize olanak sağlayan başta Mihalıççık Belediye Başkanımız Sayın Haydar ÇORUM ve Mihalıççık Belediyesi Meclis Üyelerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Mihalıççık Belediyespor kulübünün almış olduğu başarı karşısında Mihalıççık belediye Başkanı Sayın Haydar Çorum da, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında Play-Off maçlarında namağlup olan takımımız bizleri gururlandırdı gençlerimiz tebrik ediyorum. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanındayız. Takım Oyuncularımıza ve burada bizlere detek veren tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. bu gün almış olduğumuz başarıyı 1. Ligin sonunda almış olmayı umut ediyoruz. Yolunuz açık olsun çocuklar” dedi.