Eskişehir'in yanı başında bir orman yangını daha çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Kısa sürede gökyüzü yoğun dumanlarla kaplandığı aktarıldı.
Kısa süre önce yanan ve büyük bir tahribata neden olan Bilecik yangını yeniden başladı. Bilecik’in Gölpazarı ilçesi yakınlarında çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangına helikopterler ve çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale ediliyor.
Yangın Öğle Saatlerinde Başladı
Bilecik’in Gölpazarı ilçesi ile Yenipazar ilçesi arasındaki kara yolunun 5. kilometresinde bulunan Kayaburnu mevkisinde saat 14.30 sularında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla ekipler sevk edildi.
Havadan ve Karadan Müdahale Ediliyor
Yangın söndürme çalışmalarına 2 helikopter ve 15 itfaiye aracı katılırken, çok sayıda görevli de alevlerin kontrol altına alınması için yoğun çaba harcıyor. Rüzgârın etkisiyle büyüme riski taşıyan yangına müdahale hem havadan hem karadan sürüyor.
Ekipler Alarma Geçti
Yangının yerleşim yerlerine uzak olduğu öğrenilirken, çevredeki alanların güvenliği için önlemler alınıyor. Ekiplerin müdahalesi sürerken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.