Eskişehirspor sezonun 10. maçına Ankara’nın Polatlı ilçesinde çıktı. Deplasmanda 1926 Polatlı Belediyespor ile karşılaşan Siyah Kırmızılar rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Eskişehirspor Ankara deplasmanında umduğunu bulamadı. Ligde oynadığı 9 maçın 8’ini kazanan ve sadece 1 maçta berabere kalan Es-Es ilk yenilgisi de almış oldu. 

Karşılaşmanın ilk saniyelerinde Barış Memiş Eskişehirspor’u 1-0 öne geçirdi. Başlangıç düdüğünün ardından santradan topu kaleye gönderen tecrübeli futbolcu Eskişehirspor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Eskişehirspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarıda sahada çok kötü bir futbol ortaya konuldu. Mücadelenin 56. dakikasında Halil İbrahim Şagar ile skoru eşitleyen 1926 Polatlı Belediyespor 64. dakikada da öne geçmeyi başardı. Ev sahibi ekibi Hasan Cankurt öne geçiren futbolcu oldu. Ev sahibi takımda son olarak sahneye Cengizhan Avcı çıktı. 83. dakikada takımının üçüncü golünü kaydeden Cengizhan skoru da belirleyen oyuncu oldu. 

Eskişehirspor bu sezon ilk mağlubiyetini zorlu bir maçta almış oldu. Eskişehirspor 25 puanda kalırken Polatlı temsilcisi de 23 puana yükseldi.