Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati...

TÜRKİYE

Adana'da meydana gelen feci kazada uçuruma devrilen minibüsün alev alev yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına...

TÜRKİYE

Adana’da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

EKONOMİ

70 dönüm araziye ilk kez soğan ekimi gerçekleştiren üretici Ahmet Demiryürek, mısırda elde edemediği verimi soğanda elde etti.

TÜRKİYE

Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı.

ASAYİŞ

Adana’da kontrolden çıkan motosiklet önce kaldırıma, ardından da sürüklenerek yol kenarındaki ağaçlara ve direklere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu...

ASAYİŞ

Adana’da hasarlı binaya giren hırsız, çarşaf sarkıtıp aşağı inerken düşerek hayatını kaybetti. Ölen kişinin çok sayıda hırsızlık kaydı olduğu öğrenildi.

ASAYİŞ

Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı.

ASAYİŞ

Adana’da herkesin gözü önünde elektrikli bisiklet çalan bir kişi önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TÜRKİYE

Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TÜRKİYE

Adana'nın Kozan ilçesinde karısı tarafından öldürülen adam toprağa verildi. Eşinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

TÜRKİYE

Adana'da evde girdiği çamaşır makinesinde havasız kalan 3 yaşındaki Elif Ayyüce Karacan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Adana’da bir kişiyi öldürdüğü öne sürülen iki kişi tutuklandı. Şahısların cinayeti işledikten sonra ihbarda bulunup olay yerine gelince yakalandığı öğrenildi.

TÜRKİYE

Adana’da zincirleme trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 aylık hamile kadın hayatını kaybetti. Kadının cenazesi ailesine teslim edildi.