Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde denetleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında tatlı ve kuruyemiş satışı yapan işletmeler kontrol...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından okul servislerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 11 araç sürücüsüne 15 bin 950 TL para cezası yazıldı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ekiplerinin okul çevrelerinde gerçekleştirdikleri denetimde çok sayıda işyeri, park ve bahçe kontrol edildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de polis ekiplerince 113 şahsın ve 71 aracın sorgulandığı uygulamada 4 araca toplamda 41 bin 884 TL cezai işlem uygulandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından okul çevrelerinde gerçekleştirilen denetimde, çok sayıda işletme ve şahıs kontrol edildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünce Çocuk Şube ekiplerince okul çevrelerine denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde yönetmeliğe uymayan okul servislerine, binlerce lira ceza...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerince okul servis araçlarına yönelik yürütülen denetimlerde araç ve şoförlerinde herhangi bir kusura rastlanmadı.