Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Küçükçekmece’de 4 katlı bir apartmanın giriş katında yaşayan bir kadın evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ASAYİŞ

Kartal'da bir şahıs, rezidans dairesinde tartıştığı kadını tabancayla vurarak öldürdü. Katil zanlısı, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi.

ASAYİŞ

Başakşehir’de E.D. isimli yabancı uyruklu kadın, evinde boğulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Kadının cesedi adli tıp morguna sevk edildi.

ASAYİŞ

Pendik'te ara sokakta park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu.

ASAYİŞ

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde can verdi.

TÜRKİYE

İstanbul’da şehir hayatından sıkılan Veysel Elmas, çocukluk hayalini gerçekleştirerek Çankırı'da doğa ile iç içe yaşamaya başladı.

TÜRKİYE

Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

TÜRKİYE

Büyükçekmece’de seyir halindeki otomobil, yol kenarındaki göle uçtu. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÜRKİYE

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki genç, 10 katlı bir apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti.

TÜRKİYE

Esenyurt’ta 24 yaşındaki genç kız, 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

İstanbul'daki tatlıcılar Ramazan Bayramı’nın yoğun talebini karşılamak için çift vardiya sistemine geçiş yaptılar.

ASAYİŞ

Kendilerini avukat olarak tanıtarak nitelikli dolandırıcılık yapan çete üyeleri İstanbul'da yakalandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk...

ESKİŞEHİR HABER

Özgür Özel: "Matematik olarak seçmenini sandığa getirebilenler kazandı, getiremeyenler kaybetti. AK Parti kırdığı, üzdüğü seçmenin tepkisiyle sandıkta yalnız kaldı."

TÜRKİYE

Bilim insanı Ahmet Başal'ın 7C Basilia çalışması dünyada ilk şehir projesi olarak Beylikdüzü'nde faaliyete geçiyor.

ASAYİŞ

Bağcılar’da, özel güvenlik görevlisi adam, ayrılma aşamasında olan 43 yaşındaki sevgilisini öldürerek kaçtı. Polisin çalışmasının ardından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.