Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede estetik ameliyat olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 33 yaşındaki kadının ailesi şikayetçi oldu.

SİYASET

Fatih Erbakan, "Bursa, Samsun, Elazığ, Yozgat, Şanlıurfa, Malatya ve İstanbul'da seçimlere son derece iddialı bir şekilde giriyoruz." dedi.

ASAYİŞ

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde gözü dönen bir şahıs eşini ve iki kızını vurarak öldürdü. Polis her yerde kaçan şüpheliyi arıyor.

ASAYİŞ

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, annesini bıçaklayarak öldürdü. Sebahat G.’nin cansız bedeni morga götürüldü.

TÜRKİYE

İstanbul’da her yerde aranan 7 hırsız, sinemada “Kolpaçino 4 4’lük” filmini izlerken yakalandı.

TÜRKİYE

İstanbul Güngören’de nişanlısı ile kahve içmeye giden müzisyen Umut Emre Aytekin, iki kişinin tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. 36 yaşındaki...

TÜRKİYE

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer’de silahlı saldırının gerçekleştiği Santa Maria Kilisesi saldırganları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE

Kocaeli’nde D-100 karayolu mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya 4 araç çarpıştı. Alınan bilgiye göre 1 kişi hayatını kaybederken 1...

ASAYİŞ

İstanbul’da 10 kişiyi bıçakladıktan sonra polis ekiplerince yakalanan zanlı adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, “Eski ev sahibime gittim, kapıyı...

ESKİŞEHİR HABER

İl Göç İdaresi Başkanlığı'nın paylaştığı verilere göre, en fazla Suriyeli barındıran iller belli oldu. Eskişehir bakın kaçıncı sırada yer aldı.

SİYASET

Barış Yarkadaş: "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu rahat kazanır. Ben kendisini CHP’nin işlerine çok karışıyor diye eleştiriyorum ama başarılı bir belediye başkanı"

EKONOMİ

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otoyol ve köprü ücretlerine 2024 yılının ilk gününden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldığını açıkladı.

ESKİŞEHİR HABER

Türkiye Obezite Araştırma Derneği'nin yaptığı araştırmaya göre Türkiye’nin en obez şehirleri listesi belli oldu. Türkiye'nin en obez şehri ne Eskişehir,...

ESKİŞEHİR HABER

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre en sağlıklı iller belli oldu. Türkiye genelinde ortalama yaşam süresi 78,3 olarak kaydedildi. Eskişehir,...

SİYASET

Erdoğan: "İstanbul'u emanet edip, sevecek, bu şehrin insanlarını kucaklayacak olan adayımızı yakında açıklayacağız. Sabırla, kararlılıkla 31 Mart akşamına kadar çalışacağız."