Samsun Haberleri

samsun haberleri ve güncel samsun gelişmeleri, samsun ile ilgili tüm video, samsun fotoğrafları ve samsun haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Samsun'da hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen tıra çarparak dorsesinin altına girdiği kazada sürücü ile eşi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Samsun'da lisede hademe olarak görev yapan şahıs, bir evde bıçaklanarak cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TÜRKİYE

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TÜRKİYE

Samsun'da görevi başında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı.

TÜRKİYE

Samsun'un Bafra ilçesinde eşi tarafından sokak ortasında silahla vurularak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ASAYİŞ

Samsun’un Bafra ilçesinde 70 yaşındaki adam boşanmak istemeyen eşine sokak ortasında kurşun yağdırıp kendini vurdu. Ağır yaralanan kadın ile koca...

TÜRKİYE

Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının...

TÜRKİYE

Samsun'da öğrenim gördüğü okulun 3. kattaki penceresinden düşen 13 yaşındaki kız öğrenci hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Samsun'da balkondan evine girdiği komşu kadına tecavüze kalkışan şahıs, "Beni periler çağırdı" diye suçlamaları kabul etmedi, ancak tutuklanmaktan kurtulamadı.

ASAYİŞ

Samsun'da 29 yaşındaki genç evinin banyosunda ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Kırıkkale'de tırın çarptığı vatandaş, ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

TÜRKİYE

Samsun'da eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

TÜRKİYE

Samsun'un Terme ilçesinde evine yeni yaptığı balkonun çökmesi sonucu moloz altında kalan şahıs hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR HABER

Samsun’da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin...

TÜRKİYE

Samsun'da yediği nar tanesi nefes borusuna kaçan 17 aylık bebek hayatını kaybetti.