Zırhlıoğlu Toptan Market Eskişehirli vatandaşları oldukça sevindirecek bir indirime imza attı. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlara satarak dikkatleri üzerine çeken Zırhlıoğlu Toptan Market, Eskişehir halkının yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

Eskişehirli vatandaşlardan gördüğü ilgiyi karşılılıksız bırakmamak için atağa geçen market yetkilileri eşine az rastlanır bir kampanyaya imza attı. Sadece 4 gün geçerli olacak bu fiyatın Eskişehirli vatandaşlardan yoğun ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Piyasada 200 liraya liraya satılan 5 litrelik Olin Marka Ayçiçek yağı sadece 169 lira 50 kuruşa satılacak.

Kampanya 1-2-3 ve 4 Aralık 2022 tarihlerinde Zırhlı Toptan Market Eskişehir Şubesinde geçerli olacak. Stoklarla sınırlı sayıda satılacak olan 5 litrelik Olin Marka Ayçiçek yağının Eskişehir halkının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

ZIRHLIOĞLU TOPTAN MARKET ESKİŞEHİR'DE NEREDE?

Zırhlıoğlu Toptan Market Eskişehir’de Şeker mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteriyor. Şehirlerarası Eskişehir Otobüs Terminali yanında olan market ürün çeşitliliği ile de müşterilerini cezbediyor. Marketin telefon numarası ise şekilde; 0537 062 1910 ve 0537 062 19 11

Türkiye’nin en kaliteli yağ markası Olin!

Bilinen ayçiçek yağı markalarından birisi olan ve sıklıkla kullanılan Olin, oldukça başarılı bir üründür. Özellikle kızartmalarda çok başarılı sonuçlar elde etmeniz mümkün. Besin değeri de yüksek olan Olin marka ayçiçek yağı, helal gıda sertifikasına sahip ürünlerden birisidir. Özellikle bu konuda hassas olan kullanıcılar için önemli bir tercih olacaktır. Ancak belirtmeliyiz ki fiyat anlamında kimi zaman diğer markalardan daha pahalı. Zırhlıoğlu Toptan Market de düzenlediği bu kampanya ile aradaki fiyat farkını sıfırlıyor.

Yağ evde nasıl muhafaza edilmeli?

Yağların muhafazası çok ihmal edilen bir konu. Fakat uzmanlar, yağların en büyük düşmanının havadaki oksijen, nem yani su ve ışık olduğunu söylüyor. O yüzden sıvıyağların ışık görmeyeceği, oda sıcaklığında bir yerde nemden uzakta ve ağzı kapalı bir kapta muhafaza edilmesi gerekiyor. Eğer yağda tortu oluşuyorsa (zeytinyağında çok olur) tortudan kurtarılmalı, filtre edilmeli. Ayrıca kızartılacak madde -mesela patates- kuru olmalı.

srweer