İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu yapmış olduğu açıklamada, "İyi Parti'nin bir televizyonla ilgili bir çalışması olduğunu biliyorum ama Genel Başkanımızla bu konuda bir görüşme yapmadım. Biz 44 milletvekilinin tamamı da Genel Başkanımız için özel vekilleriz. Bize zaten o şekilde telaffuz ediyor. 5 özel kim ben bilemiyorum." demişti.

İYİ Partili isimlerin Türkiyem TV'yi aldığı konuşuluyor. Ankara'dan İYİ Parti milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Reşat Erdoğan'ın sahibi olduğu Türkiyem TV, Meral Akşener'in danışmanı Mustafa Hakan Ünser ve iki arkadaşı tarafından 1 milyon dolara satın alındığı ifade ediliyor. 

Onur Akın'ı da CHP'ye küstürdüler; Bir daha CHP şarkıları söylemeyecek! Onur Akın'ı da CHP'ye küstürdüler; Bir daha CHP şarkıları söylemeyecek!

Ankara'da stüdyo hazırlıkları devam eden kanalın, 10 Kasım 2023 tarihinde yayına başlaması planlanıyor.