Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın Beştepe'deki Kabine Toplantısına Başkanlık Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Beştepe'de gerçekleşecek olan kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamaları ele alınacak. Ayrıca Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararına ilişkin süreç de değerlendirilecek.

Toplantının Gündemi Yoğun Olacak

Gündemde enflasyonla mücadele, Türkiye'nin Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararı ve öğretmen atamaları gibi konular bulunuyor. Ek olarak, Türkiye'nin İsrail'e uyguladığı ihracat kısıtlamasının genişletilmesi ve bunun etkileri de toplantıda ele alınacak.

Ekonomideki Güncel Gelişmeler Masada Olacak

Nisan ayı enflasyon rakamları, dış ticaret verileri, Türkiye'nin kredi notunun artırılması ve fahiş fiyatlarla mücadele gibi güncel ekonomik gelişmeler de kabine toplantısında değerlendirilecek.

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması tarihi açıklandı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması tarihi açıklandı

Öğretmen Atamaları ve Terörle Mücadele Operasyonları da Gündemde

Toplantıda öğretmen atamalarının yanı sıra terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alınacak. Atanacak öğretmen sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımları da değerlendirme yapılacak.