“Son zamanlarda Kanlıkavak tesisleriyle ilgili yapılan algılar bizleri derinden üzdü” diyen Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Başkanı Ahmet Bingöl, “Konu tamamen idari bir konu. Mahkeme kararını vermiş. Mülkiyetin tamamen Odunpazarı Belediyesi’ne ait olduğu kesinleşmiş. Belediyede yapması gerekeni yapmış ihaleye çıkmış en yüksek fiyatı kim verdiyse ihaleyi almıştır” dedi

“Bu olayı bir el değiştirme olarak düşünüyorum” diyen Bingöl “Spor tesisi aynı fonksiyonlarına devam edecek. Yine oradan oyuncular yetiştirilecek. Halı saha olduğu yerde İsmail Arca ismiyle kalacak. Amacının dışında bir faaliyet olmayacak. Efsane kaptanımız İsmail Arca’nın ismi Gündoğdu Mahallesine verilmişken, buradan kaldırılacağını düşünmek doğru bir yaklaşım değil dedi.

KADINLARIMIZDAN MÜTHİŞ GÖSTERİ
Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Bingöl sessizliğini bozdu. Belediyeye bağlı Spor İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetlerinden ve verilen eğitimlerden bahseden Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Bingöl şunları söyledi:
“Spor İşleri Müdürlüğü olarak amacımız bölgemizdeki mahallelerimizde halk merkezlerinde bulunan spor salonlarımızda haftanın 5 günü spor yaptırarak, sağlıklı bireyler yetiştirmek. Bununla birlikte sağlıklı toplumlar oluşturmaktır. Halk merkezlerimizdeki spor salonlarımızın yanı sıra Gökmeydan, Orhangazi, Yıldıztepe, Büyükdere, Emek mahallesi, Üniversite Evleri ve Sultandere’de bulunan spor salonlarımızda eğitmenlerimiz tarafından haftanın her günü çalışmalar yapılmaktadır. Salonlarda eğitim gören kadınlarımız dönem sonunu büyük bir kalabalık ve muhteşem bir gösteriyle kapattılar. Taraflı tarafsız her kesin beğenisini ve takdirini topladılar. Emeği geçen hocalarımızı kutlarım” 

YAZ OKULLARINDAN EĞİTİMLER OLACAK
“Bunun yanında çocuklarımıza bale kurslarımız yüz felci eğitimleri, diksiyon dersleri verilmekte. Yine yaz okulları çerçevesinde 6 ve 14 yaş arasında ki çocuklarımızın tatillerini dolu dolu geçirmeleri için birçok branşta kurslar açılıyor. Basketbol, Voleybol, Tenis, Hentbol, Futbol, Atletizm, Cimnastik ve Taekwando branşlarında eğitimler deneyimli hocalarımız tarafından yapılmaktadır.  Yaz döneminde kadınlarımıza parklarda eğitimler vererek spora devam ettiriyoruz. Odunpazar’ında çocuklarımız ve kadınlarımızın daima mutlu olmaları hedefimizdir” 

BİRÇOK MAHALLEYE HALI SAHALAR YAPILDI
Belediye Başkanımız Kazım Kurt 'un talimatlarıyla, Odunpazarı bölgemizde ki birçok mahallemizde halı sahalar yapıldı. Bu sahalara da Efsane futbolcularımızın isimleri verildi. Örneğin, Ihlamurkent mahallesindeki iki halı sahaya Efsane futbolcumuz Ender Konca nın ismi verildi. Çankaya mahallesinde yapılan biri açık biri kapalı 2 halı sahaya Efsane futbolcumuz Fethi Heper'in ismi verildi. Osmangazi Mahallesinde ki halı sahaya Efsane futbolcumuz Nihat Atacan’ın, 71 Evler mahallesindeki halı sahaya Efsane futbolcumuz Süreyya Özkefe’nin ismi verildi. Yine 71 Evler mahallesinde Hasan Doğan sahasında amatör takımlarımız maçlarını ve antrenmanlarını yapmaya devam ediyor. Bunların yanı sıra Gültepe mahallesindeki halı sahaya Efsane futbolcumuz Hüdai Doğu, Sultandere’de ki halı sahamıza Efsane futbolcumuz İlhan Çolak'ın ismi veridi. Yine Vadişehir’de iki adet halı sahamız mevcuttur. Halka açık olarak hizmet etmektedir”

KANLIKAVAK’TA AMACININ DIŞINDA FAALİYET OLMAYACAK
Son zamanlarda kanlı kavak tesisleriyle ilgili yapılan algılar bizleri derinden üzüyor. Bu konu tamamen idari bir konu... Mahkeme kararını vermiş. Mülkiyetin tamamen Odunpazarı Belediyesi’ne ait olduğu kesinleşmiş. Belediye’de yapılması gerekeni yapmış ihaleye çıkmış. En yüksek fiyatı kim verdiyse ihaleyi almıştır. Bu olayı bir el değiştirme olarak düşünüyorum. Spor tesisi aynı fonksiyonlarına devam edecek. Yine oradan oyuncular yetiştirilecek. Halı saha olduğu yerde İsmail Arca ismiyle kalacaktır. Amacının dışında bir faaliyet olmayacak. Efsane kaptanımız İsmail Arca’nın ismi Gündoğdu Mahallesi’ne verilmişken, buradan kaldırılacağını düşünmek doğru bir yaklaşım değil. Odunpazarı Belediyesi dün olduğu gibi bu günde Eskişehir futboluna ve sporuna her zaman desteğini vermeye devam edecektir” 

ESKİŞEHİRSPOR ALT YAPISINA DESTEK VERDİK
Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehirspor alt yapısına her zaman araç desteği vererek deplasmanlara gitmesi sağlandı. Akademi liglerinde Belediyemize bağlı Spor İşleri Müdürlüğümüz personeli olan hocalarımız destek vermektedir. Yazın büyük ihtiyaç olan su desteği verilmeye devam edecek. Saha bakım onarımı yapılmakta... Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt spora destek vererek sporcunun yanında olmaya devam edecek. Bizler Spor İşleri Müdürlüğü olarak belediyemizim tüm imkanlarını şartlar dahilinde kullanarak ilimiz sporuna destek amaçlı kullanmaya devam edecektir. Tüm spor kamuoyunun bilgisine sunarız”