MHP Eskişehir Milletvekili Adayı Bülent Maşaoğlu şu açıklamaları yaptı;

“Ramazan ayı çok kıymetli bir ay. Bu sene daha da güzel. Eskişehir’de zaferimiz kutlayacağımız günlere çok az kaldı. Sayın Vekilimiz Metin Nurullah Sazak ve Eskişehir İl Başkanımız İsmail Candemir’e çok teşekkür ediyorum.

Birbirinden kıymetli 20 aday adayımız ile bir sürece girdik. Bu kutlu göreve 6 isim seçildi. Biz aday adaylarımız ile de biriz, beraberiz. Eskişehir’in en aktif il ve ilçe teşkilatlarımız ile Eskişehir tarihimizin en yüksek oy oranına ulaşmak için yola çıktık. MHP’de ben yoktur, biz düşüncesi vardır. Allah birliğimizi ve Eskişehir sevdamızı bozmasın. İttifakı tüm Türkiye’de zafere ulaşacaktır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının Türk asrı olması için tarihi bir eşik içerisindeyiz. Kaos ortamından istifa etmek isteyenler ülkemiz aleyhinde faaliyetler gerçekleştiriyorlar. Artık bunu gizlemiyorlarda. Suriye’nin durumu ortada. Libya’nın durumu ortada. Mısır ve Suudi Arabistan’ın Türkiye’ye karşı durumu ortada. Kırım işgal altında. İran rejiminin Türkiye’ye bakış açısı belli. Doğu Türkistan’da devam eden soykırımları düşününce 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Seçimlere hazırlık dönemi aday adaylığı sürecinde başlamadı. Devlet Bahçeli’nin emirleri ile son 1 yıldır birçok şehirde faaliyetler gerçekleştirdim.

Adayların belli olmasından sonra Eskişehir’de köy köy sokak sokak gezerek projelerimizi halkımıza anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri not ediyor, çözebileceklerimizi ivedilikle çözüyoruz. MHP olarak 1 yıl önce zaten çalışmalarımızı başlatmıştık. Halkımızın teveccühü ve samimiyeti bizi motive ediyoruz. Omuzlarımızdaki yükü bir kez daha artırıyor. Milletimizin çıkarlarını önceleyen ülkücü hareket olarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Aslan gibi ülkücü adaylarla seçimlerle gireceğiz. Hummalı bir çalışma sürecindeyiz.

Seyitgazi’de çalışmalarımızı başlatmıştık, her yere dağılarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Hepimiz halkın içerisinden gelen insanlarız. Ben Sivrihisarlıyım. İlk ve ortaokulu da Sivrihisar’da okudum. MHP kadroları önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben diyerek hareket etmektedir. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde oy patlaması yaşayacağız. Eskişehir’in sorunlarını biliyoruz ve hakimiz. Hangi mahallede okul eksik, ne sorun var hepsini biliyoruz. Sivrihisarlı bir hemşehriniz olarak karşınızdayım. Halkımızın desteği ile şimdiye kadar var olduk, bundan sonra da var olacağız. Eskişehirspor’un da hak ettiği yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum.”