İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Özlem Ayrancı, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Eskişehir'de çalışan kadın esnaflarla buluştu.

Eskişehir'de esnaf ziyaretlerinde bulunan Özlem Ayrancı kadın esnafların işlettiği dükkanları ziyaret ederek genel gidişat hakkında bilgiler aldı. Sorunları ve şikayetleri dinleyen vekil adayı çözüm önerileri de anlattı. Özlem Ayrancı kadın esnaflara Meral Akşener'in selamlarını iletti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özlem Ayrancı, "1 Mayıs münasebetiyle yapmış olduğumuz çalışmamızda hem esnafımızı gezdik . Hem de vatandaşlarımızla bir kez daha yakın temasta bulunduk. Halkımızın İYİ Parti'ye olan ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Biz her gün sokak sokak, kapı kapı ve ev ev ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın tamamına dokunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden geldiğince sahada olmaya, parti politikamızı anlatmaya çalışıyoruz. Eskişehir'deki tüm kadınların yanındayız. Eskişehir'deki tüm esnafların yanındayız. Birlikte kazanacağız. Eskişehir 14 Mayıs seçimlerinde tarih yazacak" dedi.