Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde eli kanlı terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Yılmaz'dan Şehit Annesine Önemli Ziyaret

Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, şehit ailelerine yönelik ziyaretleri kapsamında, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin annesi Ayşe Güler ile kardeşi Ayhan Kahveci’yi evlerinde ziyaret etti. Ziyarette şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Şehidimizin Hatırası Yad Edildi

“Devletimiz Her Zaman Şehit Ailelerinin Yanındadır”

Ziyaret sırasında konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, şehit annelerine yönelik şu ifadeleri kullandı:

Eskişehir'de Görülen Davaya Dair Yargıtay'dan Kiracılar İçin Emsal Karar!
Eskişehir'de Görülen Davaya Dair Yargıtay'dan Kiracılar İçin Emsal Karar!
İçeriği Görüntüle

“Sizler bizim başımızın tacısınız. Allah, vatan için şehit veren, şehit yetiştiren, elleri öpülesi annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Sizler bu vatan için yiğitler, kahramanlar yetiştiren annelersiniz. Bu nedenle bizim için son derece kıymetlisiniz. Allah sizlerden razı olsun. Şehitlerimiz de sizlere şefaatçi olsun. Rabbim hepinize sağlık ve uzun ömürler nasip etsin.”

Eskişehir'de Şehit Ailelerine Ziyaretler Sürüyor

Ziyaret Dualarla Sona Erdi

Vali Yılmaz, şehit Mevlüt Kahveci için edilen duaların ardından aileye sağlık ve uzun ömür temennisinde bulundu. Ziyaret, yapılan dualarla sona erdi

Ziyarette Dualar Edildi