Eskişehir'de Adliyeden Kaçan Firari Hakkında Yeni Gelişme!
Eskişehir'de Adliyeden Kaçan Firari Hakkında Yeni Gelişme!
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 6 elektronik sigara ile 129 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Jandarma Ekipleri Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Jandarmadan Kaçakçılara Operasyon

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Odunpazarı ilçesinde şüpheli şahısların yasa dışı yollarla temin ettikleri faturasız ve yabancı menşeili sigaraları piyasaya sürecekleri bilgisine ulaşıldı.

Belirlenen tarihlerde icra edilen faaliyetler sonucunda 6 adet elektronik sigara ile 129 paket faturasız, bandrolsüz ve hologramsız gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kaçak Elektronik Sigara Ve Paketler Yakalandı

2 Şüpheli Hakkında Soruşturma

Operasyon kapsamında yakalanan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.