Eskişehir’de, evlerinin alt katında bulunan kıraathaneden sızdığı iddia edilen karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı. Olay, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Erdoğdu Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda yaşandı.

Dumandan Rahatsız Olduklarını Komşularına Bildirdiler

Edinilen bilgilere göre, doğalgaz kullanılan apartmanın 1’inci katında yaşayan 3 çocuk annesi Ayten U.D. (40), sabah saatlerinde dairesinde yoğun duman oluştuğunu fark ederek karşı komşusuna durumu bildirdi. Öğleden sonra ise dumandan etkilenen ve yarı baygın halde olduğu belirtilen kadının komşusu, durumu polis ekiplerine haber verdi.

Kıraathanede Kullanılan Soba

Dumanın Kıraathaneden Sızdığı İddia Edildi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde, dairenin hemen altında bulunan ve soba ile ısınan kıraathanenin bacasından sızan karbonmonoksit gazının eve dolduğu iddia edildi. Gazdan etkilenen anne Ayten U.D. ile 8 yaşındaki ikiz çocukları M.D. ve A.D., Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yarım Milyonluk Vurgunun Şüphelisi Eskişehir’de Yakalandı!
Yarım Milyonluk Vurgunun Şüphelisi Eskişehir’de Yakalandı!
İçeriği Görüntüle

Anne ve Çocukların Tedavisi Sürüyor

Hastanede tedavi altına alınan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu, annenin ise durumunun kısmen ciddi olduğu öğrenildi. Anne ve çocuklarının tedavisinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.