Eskişehir’de etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivrihisar, Seyitgazi, Günyüzü, Çifteler ve Mihalıççık ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Türkiye genelinde etkisini sürdüren olumsuz hava şartları, birçok il ve ilçede eğitim-öğretim faaliyetlerini aksattı. Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu iller arasında yer alan Eskişehir’de de bazı ilçelerde taşımalı eğitim durduruldu.

17 Aralık Eskişehir’de Soğuk Hava Etkisini Sürdürüyor
17 Aralık Eskişehir’de Soğuk Hava Etkisini Sürdürüyor
İçeriği Görüntüle

Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivrihisar, Seyitgazi, Günyüzü, Çifteler ve Mihalıççık ilçelerinde taşımalı eğitime bugün (2 Ocak 2025) için 1 gün süreyle ara verildi.

Diğer İlçelerde Eğitim Devam Ediyor

Eskişehir’in diğer ilçelerinde ise şu ana kadar eğitime ara verilmesine yönelik herhangi bir karar alınmadığı bildirildi. Yetkililerin hava koşullarını yakından takip ettiği öğrenildi.