Bilecik'in Osmaneli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan 17 yaşındaki Yaşar Kenan Özay ile 19 yaşındaki Emine Aydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz yaşları küçük olan iki gencin vefat haberini duyan herkes büyük bir üzüntü yaşadı.
Geçtiğimiz günlerce meydana gelen kazanın detayları da ortaya çıktı. Motosikleti ile seyrettiği sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen Emine Aydın'a çarpan Özay, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Her iki gençten de kahreden haber peş peşe geldi.
Kazada Ağır Yaralandılar
Olay, geçtiğimiz hafta Osmaneli ilçesi Haceloğlu Mahallesi Ankara Caddesi'nde yaşandı. 11 ACK 617 plakalı motosikleti kullanan Yaşar Kenan Özay, yolun karşısına geçmekte olan Emine Aydın'a çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki genç de ağır yaralandı. Yaşanan kaza sonrasında Emine Aydın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Sürücü Kenan Özay ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Hastaneden Acı Haberler Peş Peşe Geldi
Yaralılar olay yerinden kaldırılarak hastanelere sevk edildi. Emine Aydın, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Yaşar Kenan Özay da Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti.
Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan iki gencin ölüm haberi, Osmaneli'nde büyük üzüntüye neden oldu. Yakınları ve arkadaşları, gençlerin ani kaybına tepki gösterirken, kazanın ayrıntılarıyla ilgili soruşturma sürüyor.