Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine bağlı Nasreddin Hoca Mahallesi’nde düzenlenen yağmur ve şükür duasında yüzlerce vatandaş bir araya geldi. Etkinlikte duaların ardından katılımcılara yemek ikram edildi.
Yüzlerce Vatandaş Duada Buluştu
Sivrihisar ilçesine bağlı Nasreddin Hoca Mahallesi’nde her yıl düzenlenen yağmur ve şükür duası etkinliği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yüzlerce vatandaş, dua etmek için mahallede bir araya geldi.

Dualar Semaya Yükseldi
Etkinlik kapsamında katılımcılar, vaktin namazını kıldıktan sonra imam eşliğinde ellerini semaya açtı. Yapılan duada rahmet, bereket ve şifa dilendi. Programın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Duadan Sonra Bin Kişiye Yemek Verildi
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Mahalle Muhtarı Doğan Başka: "Biz bugün burada yağmur ve şükür duası yapmaktayız. Organizasyon köylünün yardımıyla yapıldı, bütün masrafı vatandaş karşıladı. Duamızı yaptıktan sonra bin kişiye kadar yemek verdik. Bu etkinliği her sene yapıyoruz" dedi.




