Erkan koca Haberleri

erkan koca haberleri ve güncel erkan koca gelişmeleri, erkan koca ile ilgili tüm video, erkan koca fotoğrafları ve erkan koca haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİRSPOR

Erkan Koca: "Murat Özkaya başkanımız, Mehmet Murat Uçar dosyasını 1 milyon 500 bin TL ödeyerek kapattı. Eskişehirspor camiasına, taraftarlarına selamları...

ESKİŞEHİRSPOR

Erkan Koca: "İlk yarıyı lider bitirmek adına bu maçı kazanmamız lazım. Pazar günü Eskişehirspor’u seven ve destekleyen herkesi maça bekliyoruz." 

ESKİŞEHİR HABER

Erkan Koca: "2023 yılında 24 tane meclis oturumu gerçekleştirildi. Bu oturumların 14’üne Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç katılım sağlamadı. "

ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca: "İbrahim Baş ile görüşüp, Demirspor’un istediği doğrultusunda biz devre arasında oyuncu desteği vermeye hazırız.”

ESKİŞEHİRSPOR

Erkan Koca: "Karadeniz Ereğli Belediyespor taraftarlarımıza imrendi. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz."

ESKİŞEHİR HABER

Erkan Koca: “ Maalesef pazar yerinde tek bir tuvalet bile yok. Pazarcı esnafı ve müşteriler camideki tuvaleti kullanmak zorunda kalıyor."

ESKİŞEHİRSPOR

Erkan Koca: "Salı günleri bir sonraki maçı düşünmeye başlıyoruz. Herhangi bir gevşeme veya rehavet yok. O kupayı kazanana kadar dikkatli...