Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor sahasında ligin etkili ekiplerinden Bolu Geredespor’u ağırlayacak. Eskişehirspor taraftarı yine görevinin başında olarak takıma tam destek verecek.

ESKİŞEHİRSPOR

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Eskişehirspor taraftarından övgüyle bahsetti.

ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig’de ilk mağlubiyetini Polatlı Belediyespor deplasmanında aldı. Eskişehirspor 25 puanda kalırken Polatlı temsilcisi de 23 puana yükseldi.

ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de deplasmanda oynayacağı Polatlı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

ESKİŞEHİR HABER

Mustafa Destici: "Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor’a sahip çıkmadı. Eskişehirspor’a sahip çıkmak bu kadar zormuydu. Eskişehir halkı seçimlerde bu duruma dur diyecektir."

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Beylikovaspor sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek istiyor.

SPOR

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırısının ardından TFF tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor Yönetimi: "Sporun barışçıl ortamından uzaklaşan bu tür davranışların sporun ruhuna zarar verdiğini ve toplumumuzu ayrıştıracağını bir kez daha vurgulamak...

ESKİŞEHİRSPOR

Erkan Koca: "Karadeniz Ereğli Belediyespor taraftarlarımıza imrendi. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz."

ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor oldukça zor geçmesi beklenen Karadeniz Ereğli Belediyespor deplasmanından 3 puanı çıkarmayı başardı.

ESKİŞEHİRSPOR

Erkan Koca: "Salı günleri bir sonraki maçı düşünmeye başlıyoruz. Herhangi bir gevşeme veya rehavet yok. O kupayı kazanana kadar dikkatli...

ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirspor kazanmaya devam ediyor. Ligin etkili ekiplerinden Alaplı Belediyespor'u ağırlayan Es-Es maçı 1-0 kazandı.