Eskişehir’de Taşbaşı Çarşısı esnafı, kritik Balıkesirspor maçı öncesi dükkanlarını siyah-kırmızı bayraklarla süsleyerek Eskişehirspor’a destek verdi.

Eskişehirspor Deplasman Mücadelesinden Beraberlikle Dönüyor!
Eskişehirspor Deplasman Mücadelesinden Beraberlikle Dönüyor!
İçeriği Görüntüle

Çarşı Kırmızı-Siyaha Büründü

Eskişehir’in tarihi ticaret merkezlerinden Taşbaşı Çarşısı esnafı, Eskişehirspor’un kritik Balıkesirspor karşılaşması öncesinde dükkanlarını bayraklarla donattı.

Taşbaşı Çarşısı Siyah Kırmızı Renklere Büründü

“1965 Ruhuna Döneceğiz” Pankartı

Bir araya gelen esnaflar, çarşı girişine “1965 ruhuna döneceğiz” yazılı pankart asarken, dükkanların önünü siyah-kırmızı renklerle süsledi. Hazırlanan dekorasyonla çarşıda dikkat çeken bir atmosfer oluşturuldu.

Esnaftan Es Es'e Tam Destek

Takıma Moral Desteği

Kritik müsabaka öncesinde takıma moral vermeyi amaçlayan esnaf, çarşının dört bir yanını bayraklarla donatarak şampiyonluk yolunda Eskişehirspor’un yanında olduklarını gösterdi.

Yapılan çalışma ile hem taraftarlara hem de takıma destek mesajı veren çarşı esnafı, karşılaşma öncesinde şehirdeki heyecana katkı sağladı.