Eskişehir Güreş İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programında, Eskişehir güreşine yıllarca hizmet eden isimler ve genç sporcular bir araya geldi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Eskişehir Güreş İl Temsilcisi Sercan Yalçın, programa katılan misafirlerle birebir sohbet etti.

Iftar Programına 50'ye Yakın Kişiyle Yoğun Katılım Gerçekleşti

Güreş Camiası Aynı Sofrada

Eskişehir Güreş İl Temsilciliği tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Programa, Eskişehir güreşine yıllarca emek veren isimler ile genç sporculardan oluşan yaklaşık 50 kişi katıldı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun ön plana çıktığı programda, Eskişehir Güreş İl Temsilciliği ailesi aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Eskişehir Güreş İl Temsilcisi Sercan Yalçın ile güreş sporuna hizmet eden birçok sporcu aynı sofrada bir araya geldi.

Eskişehir'de Yaşlı Kadının Evinde Cansız Bedenine Ulaşıldı!
Eskişehir'de Yaşlı Kadının Evinde Cansız Bedenine Ulaşıldı!
İçeriği Görüntüle

Güreş Il Temsilcliği Iftarından Kareler

Geçmiş Yad Edildi

İftarın ardından Eskişehir Güreş İl Temsilcisi Sercan Yalçın ve katılımcılar sohbet ederek geçmişi yad etti ve bir süre hasret giderdi. Programda ayrıca Eskişehir’de güreş sporunun gelişimi ve daha iyi noktalara taşınması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Güreş Il Temsilciliği Iftar Programı Geniş Katılımla Gerçekleşti

Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Eskişehir Güreş İl Temsilcisi Sercan Yalçın, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Eskişehir’de yetişip bir çok başarıya imza atan değerli kardeşlerim ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Güreşte Eskişehir ve Türkiye’yi temsil eden başarılı kardeşlerime bundan sonra da yeni şampiyonluklara imza atacağına adım gibi eminim. Birlik ve beraberliğimiz için bundan sonra da bu tür etkinliklerde buluşacağız"

Güreşçiler Geleneksel Iftar Programında Buluştu