Eskişehir Yenibağlar Mahallesi’nde fırtına nedeniyle metruk bir binanın çatı duvarı otoparkın üzerine çöktü. 6 araç zarar görürken, olay anı araç kamerasına yansıdı.

Şiddetli Rüzgar Binanın Duvarını Devirdi

Eskişehir Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’ta dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, fırtına etkisiyle metruk bir binanın çatı duvarı yanındaki otoparkın üzerine çöktü. Olay sırasında çevre sakinleri, duvarın çökmesiyle oluşan gürültüyü “patlama” sanarak polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.

Duvarın Çökme Anı Görüntülendi

6 Araç Hasar Gördü, Yaralı Yok

Çöken duvar nedeniyle otoparkta bulunan 6 araç zarar görürken, şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Araç sahipleri ve çevre sakinleri büyük panik yaşadı.

Yıkılan Duvar Ciddi Hasara Yol Açtı

Akaryakıt Zamları Durmuyor! Eskişehir’de Tabelalar Değişti!
Akaryakıt Zamları Durmuyor! Eskişehir’de Tabelalar Değişti!
İçeriği Görüntüle

Olay Anı Araç Kamerasında

Otoparkta bulunan bir aracın güvenlik kamerası, duvarın devrilme anını ve araçların enkaz altındaki görüntülerini kaydetti. Görüntülerde, fırtınanın etkisi ve duvarın aniden çökmesi net şekilde görülüyor.