Sakarya’da farklı tarihlerde iki ayrı evden ziynet eşyası, döviz ve nakit para çaldıkları belirlenen iki kadın şüpheli, polis ekiplerinin operasyonuyla Pamukova’da yakalandı.
Sakarya’nın Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde meydana gelen evden hırsızlık olaylarının şüphelisi iki kadın, polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu yakalandı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, 29 Nisan’da Adapazarı’nda ve 30 Nisan’da Serdivan’da gerçekleşen iki ayrı hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı.
Ziynet Eşyası ve Nakit Para Çaldılar
İki ayrı ikamette meydana gelen olaylarda ziynet eşyası, döviz ve nakit paranın çalındığı öğrenildi. Yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda olayların şüphelilerinin Eskişehir’de ikamet eden S.Ç. (33) ve E.İ. (25) isimli kadınlar olduğu tespit edildi.
Polis ekipleri, şüphelilerin yeniden hırsızlık yapmak amacıyla Sakarya’ya geldiklerini belirledi.
Pamukova’da Operasyon Düzenlendi
Harekete geçen ekipler, Pamukova ilçesinde operasyon düzenledi. İki kadın şüpheli gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından 14 Mayıs tarihinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli S.Ç. hakkında ise adli makamlarca ev hapsi cezası uygulanmasına karar verildi.


