Yılmaz büyükerşen Haberleri

yılmaz büyükerşen haberleri ve güncel yılmaz büyükerşen gelişmeleri, yılmaz büyükerşen ile ilgili tüm video, yılmaz büyükerşen fotoğrafları ve yılmaz büyükerşen haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Büyükerşen ile 22 belediye bürokratının yargılandığı ‘İhaleye fesat karıştırma’ davası 10 Ocak 2025’e ertelendi.

ESKİŞEHİR HABER

Özlem Gürses: "Ayşe Ünlüce'nin kazanacağını tahmin ediyorum, çünkü sahayı öyle gördüm. Başarılar diliyorum, yolu açık olsun."

ESKİŞEHİR HABER

Yılmaz Büyükerşen’in, “Her şey çocuklar için” sloganıyla Eskişehir’e hediye ettiği ve hizmete girdiği günden bu yana 4 milyondan fazla ziyaretçi...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Üretim Merkezi’nde üretilen yerel tohumları vatandaşlarla buluşturan etkinlikler “Tohum Takas Şenliği” ile taçlandı. Sazova Bilim...

ESKİŞEHİR HABER

Yılmaz Büyükerşen: "Yeni Halk Ekmek Fabrikamızda üreteceğimiz 280 gramlık Ramazan Pidesini tüm şartlarımızı zorlayarak bu yıl 10 TL'den hemşehrilerimize ulaştıracağız."

ESKİŞEHİR HABER

Yılmaz Büyükerşen: "Eskişehir ve sizler benim hayatımın en değerli parçasısınız. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın."

Yılmaz Büyükerşen: "Üzülerek görmekteyim ki, gerçeklerle seçimi kazanamayacaklarını görenler, uydurulmuş bilgilerle kazanmaya çalışıyorlar."

İlgileri ve destekleri için hepsine teşekkür ediyor, çocukları ve gençleri gözlerinden öpüyorum. Sevgili Ayşe kazanacak, Eskişehir kazanacak!"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile 22 belediye bürokratının yargılandığı ‘İhaleye fesat karıştırma’ davası 3 Mayıs’a ertelendi.

Osman Gökçek, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in “Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar, hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya”...

Devlet Bahçeli: "Yılmaz Büyükerşen’in eğer beyni sulanmamışsa, izahı ve ifadesi olmayan ve gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri CHP’nin maalesef...

Yılmaz Büyükerşen: "Odunpazarı bölgesinde sanat sokağı açacağız. Yeni bir kültür ve sanat müzesi açacağız. Bu ödüller bu müzede yer alacak."

İsmail Candemir: "Türk milleti, tarih boyunca dünyaya adalet ve medeniyet götürmüş, kahramanlığı ve cesaretiyle öne çıkmış bir millettir."

Yılmaz Büyükerşen: "Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu evimizde misafir ederek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik."

Yılmaz Büyükerşen: "Ülkeyi yönetenlerin ekonomi politikalarındaki yanlışlarının acı faturasını hep birlikte ödemek zorunda kalıyoruz."