Millet ittifakı 6 parti topladı.

İçinde şeker var, un var, yağ var, tuz var ,sirke var ve limon suyu var. Ama maya yok, plan yok proje yok. Eee ne olacak. Aynı Türk futbolunu toplama yaptığımız ve katlettiğimiz gibi Türk siyasetini de sırf Tayyip düşmanlığı için yok ediyoruz.

Tabi millet ittifakı bu halde iken cumhur ittifakında ne var. Un var , yağ var ama şeker yok maya yok. İndir bay Kemal bindir bay kemal .

Filler tepişir çimler ezilir misali.

Burada Fatih Erbakan beyin ne kadar haklı olduğu daha çok ortaya çıkıyor.

3.yol şart.

Emperyalizmin istediği ikili sistem oyununu bozup, Üçüncü alternatif yolu açacağız.

Erbakan hocanın dediği gibi alt alta da gelse, üst üste de gelse bir iş yapamazlar çünkü maya Yeniden Refah partisinde.

12 Şubat'ta Ankara Hilton Garden Inn otelde Yeniden Refah Partisi de ARGE başkanlığının toplantısı oldu. Bizde yakinen iştirak ettik. 3 yıllık bir parti 9 partiden daha daha çok proje üretmiş. Bir çok akademisyen 9 bin sayfalık proje kitap ve CD.

Bizim insanımıza destek olunca yapamayacağı şey yok. Hangi görüş olursa olsun vatanını seven kişileri bir araya getirmek önemli olan. Ve bunları bütün şehirlerde herkese ulaştırmak için başlatılan çalışmalar.

Şu hale bakın ki yüksek enflasyon ve ekonomik çöküş son noktasında bu necip milleti bu Cendere den ancak Yeniden Refah ve teşkilatları, kararlı siyasetle çıkartır.

Tabi son söz milletin olacak. Takdir Allah’ın.

Bu tabloda görüyoruz ki iki ittifak ta bir tiyatro içinde.

Emperyalist güçlerin biri sağ kolu olmuş biri sol bu mantık uçuruma giden yol üzerinde.

Hani bir tabir var şuraya girmek için son çıkış.

Ekonomi berbat, dış siyaset karışık savaş veya üçüncü dünya savaşı kapıda iç siyaset keşmekeş. Bu ahval içinde son çıkış noktası Yeniden Refah gözüküyor son fırsat.