YENİDEN REFAH AK PARTİ’Yİ DESTEKLER Mİ?

Fatih Bey'in bir programda ikinci tura kalırsa başkanlık seçiminde kimi destekleriniz sorusuna verdiği cevap bütün siyasi kulislerde ve köşe yazılarında sosyal medyada bomba etkisi oluşturdu.

Kimisi hakaret kimisi küfür kimisi eleştiri.

Kimse aynaya dönüp kendine bakmıyor.

28 Şubat’ı yapan zihniyet ve moon tarikatının kurduğu çevresinde toplanan bir ittifak ve küresel güçlere boyun eğmiş kapitalist bir ittifak.

Önümüze bu tablo gelirse ne yapacağız.Tabi ki biz her zaman 3 ittifakın kurulması kurulmazsa kendi başımıza girip bu emperyal güçlerin oyununu bozmaya çalışıp bunu halkımıza anlatacağız . Şimdi analiz edelim.

Millet ittifakı;

1-) Moon tarikatının yönlendirdiği sabataistlerin desteklediği 2014 kadar F tipi teşkilatı ile çalışıyor sunuz deyip, şimdilerde F tipi teşkilatına kanat geren, HDP’yi gizli olarak belediyelere sokup sahip çıkan CHP…

2-) Sağ kanat birliği kurup ülkücü hareketi kullanan içinde BBP, MHP ve diğer sağ, sol görüşleri barındıran fakat tek başına seçime girmek yerine CHP ve hdp ye koltuk çıkan kozmopolit bir İYİ Parti.

3-) Fatih Erbakan düşmanlığı hat safhaya çıkmış siyaset üretmeyen ideallerini yitirmiş. Basireti kapanmış çamur siyaseti yapan SP

4-) Öküzler ölmeden AK Parti ile ortak çalışan fakat çıkar çatışmasına giren ve bugünkü ekonominin temellerini atan şimdilerde ben daha az faizli para bulurum diyen DEVA…

5-) 2014'te Başbakan olan pelikan ile ters düşen daha sonra mağdur olunca parti kuran GELECEK

6-) Modaya uyan ve kendine yer arayan DP

7-) Gizli ortak HDP.

Gelelim cumhur ittifakına,

1-) Beraber yürüdük biz bu yollarda dediği yol arkadaşlarını yolda bırakan fetö grubunu devlet kademelerine taşıyan,Bop projelerine imza atan, ekonominin içinden geçen kendi zenginlerini oluşturan daha burda yazsak saatler alan icraatlara imza atan bir AK Parti…

2-) İlk 20 yılın ilk yarısında akp ve Tayyip düşmanlığı yapan ikinci yarısında tam ters politika yapan devlet kademesinde fetö'den boşalan yerleri dolduran, devlet bekası her şeyden üstündür deyip Ak Parti politikasına tam destek olan MHP.

Maslahat bu oluşumlar bu. Şimdi bu ahvalde yeniden Refah partisi diyor ki.Bir biz varız, bir diğerleri. 9 bin sayfalık projeleri, hem devlete hem millete sunan bir parti.

Milli projeleri uygulayıp halkın refahını artırmak için çırpınan bir parti ve bir lider. İstese köşesine çekilip siyasete bulaşmadan hayat sürebilecek iken babasının ve annesinin vasiyeti üzerine ve içindeki iman gereği mücadelesini veren bir lider ve dava arkadaşları.

Bu açıklamalardan sonra ikinci tur zarureti olsan ne yaparsınız sorusuna verdiği cevap. Bu iki ittifaktan hangisi daha faydalı olur veya tahribatı az olur. Burada herkes ikinci tur seçimde düşünüp oyunu öyle kullanacak. İkili sistemi destekleyen partiler ve kişiler utansın.