Bir sanatçının olaylara ideolojik yaklaşması ve politikaya fazla girmesi toplumları derinden yaralar. Bir kitleyi sapıklıkla itham etmesi onun sanatçı kişiliğini zedeler. Ve birilerinin eline propaganda malzemesi olur. Ayaklar altına düşer. Sanatçı dediğin mensup olduğu dalı, toplumlara duyurmaktır. Gülşen denen kişi sanatçılık eğitimi almalı. Maalesef 90’lı yıllardan sonra sanatçı pek yetişmez oldu. Sayıları çok az. Sanatı icra eden kişiler zaten oturaklı ne dediğini bilen kiminle ne konuşacağını bilen kişilerdir.

Gelelim sadede. Gülşen vb.sanatçılar hakaret ve toplumun bir kısmını hakir görenler. Hadinizi aşmayın. Siz toplumda iyi örnek olmasanız toplum neler yapmaz ki. Size sponsorluk yapanlar ve böyle davranmanız için yönlendirenler bilin ki bu milletin düşmanı, insanlık düşmanı odaklardır. 

Zamanında Kudüs'ü başkent olarak tanımayan hükümet. Kasa da dolar kalmayınca Kudüs'e büyükelçi atayacak. Bükemediği eli öpecek. Yeniden Refah Partisi olarak one minute (bir dakika) Erdoğan diyoruz.