Melike Yüksel

Tüm Makaleleri

Melike Yüksel

Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Melike Yüksel

Güzellik sektöründe ilk L'Oréal uzmanı olarak başladım. 4 yıl boyunca uzmanlık alanında çalıştım ve ardından Ankara'da estetisyen olarak kariyerime devam ettim. Bu süre zarfında, usta ve usta öğretici eğitimlerini tamamladım.

Cilt koçluğu için İstanbul Florya ve Ankara'da bulunan Cilt Atölyelerinde 6 ay boyunca eğitim aldım.

Eskişehir'e taşındım ve güzellik merkezlerinde yönetim bölümünde görev aldım. Bu deneyimlerin ardından kendi güzellik merkezimi açma kararı aldım ve hayallerime kavuştum.

Edindiğim 12 yıllık bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmak için her hafta Eskişehir Haber'de yazılarımla sizlerleyim.

Yaz Aylarının En Büyük Sorunu: Güneş Yanıkları

Merhabalar Eskişehir! Bu haftaki köşe yazımızda yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan cilt yanıklarını ele alacağız.

Asitler ve Kullanım Alanları

ESKİŞEHİR HABER'DEN HERKESE MERHABA! Sevgili okurlarım, bu haftaki konumuz yaz aylarında cildimiz için uygun asitler ve kullanımları.

Güneş Kremi Önemi ve Kullanımı

Deniz, kum ve güneş… Yaz aylarının ayrılmaz üçlüsü… Bütün bir yıl hasretini çektiğiniz tatil günleri eğer tedbirli olmazsanız size ciddi zararlar verebilir.

Yaz Aylarına Özel Cilt Bakım Taktikleri

EskişehirHaber.com'dan herkese merhabalar Bu haftaki köşe yazımızın konusu yaz aylarına özel cilt bakım taktikleri

Bölgesel Zayıflama cihazları ve işlevleri

Eskişehir Haber'den herkese merhabalar. Güzelliğe dair her şeyde bu haftaki konumuz, tüm merkezlerin ve kliniklerin başında yer alan bölgesel zayıflama alanı.

G5 Masajının Faydaları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba, ben Melike Yüksel, uzman estetisyen ve eğitmen. Bu haftaki yazımızda, bölgesel incelmelerin öncülerinden ve geniş kitlelerce tanınan bir konudan bahsedeceğiz: G5 masajı.

Ben Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Melike Yüksel. Her Salı Güzellik Üzerine Yazılarımla Sizlerleyim.

Merhaba değerli okuyucular. Ben Uzman Estetisyen ve Eğitmen Melike YÜKSEL. Her Salı sektörümle ve uzmanlığımla alakalı yazılarımla sizlerle olacağım.