BİLNET OKULLARI HAKKINDA 

Bilnet Okulları bir BİLFEN kuruluşudur. Bilnet Okulları Eskişehir’de 2020 yılında açıldı ve faaliyetlerine 2021-22 eğitim öğretim sezonunda başladı.

Ders zilinin çalmadığı, yüksek bir eğitim kalitesine sahip, kantin uygulaması yerine yemekhabe uygulamasının olduğu bu başarılı okulun iletişim bilgileri haberimizde.

BİLNET ANAOKULU
Bilnet Anaokulları'nda okul öncesi dönem eğitimleri verilmektedir. Eğitimin en temel yapıtaşı olan bu döneminde öğrencilerin becerileri yüksek, dirençli, yaratıcı bireyler yetiştirmeyi hedeflenmektedir. 4-5 ve 6 yaş grubun eğitim aldığı bu dönemde öğrencilerin yaşam boyu edindiği bilgi ve becerilerin çok büyük bir bölümünün kazanıldığı ve sonraki yaşantısına temel olacak nitelikte çok yönlü gelişimsel kazanımların edinildiği önemli eğitimler verilmektedir.

BİLNET ANAOKULU ESKİŞEHİR İÇİN TIKLAYINIZ

BİLNET İLKOKULU

Bilnet İlkokulları'nda çocuklar okuma-yazma, okuduğunu anlama, Türkçe’yi doğru kullanma, temel matematiksel işlemler, önemli toplumsal ve doğal olaylar hakkında temel bilgiler edinmektedirler.

4 yıllık eğitim - öğretim sürecinde uzman psikologlar ve rehber öğretmenler tarafından oluşturulmuş teknoloji destekli sınıflarda her bir öğrencinin ilgi ve yeteneği ile keşfedilmektedir.

Öğrencilerin temel eğitim derslerinin yanında görsel sanatlar, spor aktiviteleri ve müzik eğitimini de hedef alan sosyal etkinliklerden faydalanması sağlanmaktadır.

BİLNET İLKOKULU ESKİŞEHİR İÇİN TIKLAYINIZ

BİLNET ORTAOKULU

Bilnet Ortaokulları’nda öğrencilerin dili öğrenmeleri, etkili kullanmaları ve bilgiyi yapılandırmaları, matematiksel temel kavramları ve kavramlar arasındaki ilişkileri kurarak günlük yaşamda kullanabilmeleri ve günlük yaşamda karşılaştıkları olaylarla bağdaştırabilme yetilerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Edindikleri bilgi ve becerilerle girişimci, sorumluluk alabilen, sorgulayan, eleştiren ve yorumlayan, milli değerlere duyarlı bireyler olarak hayata atılmaları sağlanmaktadır.

Ortaokulun ilk basamağı olan 5.sınıftan itibaren branşlarında uzman öğretmenlerle kazanımlar ve etkinliklerle dersler devam ederken her öğretmen her bir öğrencisini sıkı takip etmektedir.

BİLNET ORTAOKULU ESKİŞEHİR İÇİN TIKLAYINIZ