Her Çarşamba günü hayata ve hukuka dair yazılarımızla sizlerle EskisehirHaber.com’da şehrimizin ve ülkemizin gündemindeki hukuki konuları ele alacağız.

Pek çoğunuzun hukuki bir problemle karşılaştığında yahut buna dair bir ihtimalin oluşması halinde aklında pek çok soru işareti belirdiğini biliyorum.

Zira hakkını aramak kadar hakkını ne şekilde aradığın meselesi her şeyin başlangıç noktası. Bu sebeple burada, hepinizin merak ettiği, kimi zaman aklına takıldığı ve bir şeye başlarken hak kaybına uğramamak adına tereddüde düştüğü hukuka ilişkin konularda konuşacağız. 

Kimdir Gizem Gezginci diyecek olursanız öncesinde bir tanışalım derim. 

Kısaca sizlere kendimden bahsedeyim. Ben avukat Gizem Gezginci. İzmir Dokuz Eylül üniversitesinde eğitimimi tamamladıktan sonra memleketim Eskişehirimize dönerek ofisimi açıp mesleği icra etmeye başladım.

Tabi bununla kalır mıyım, sonrasında kendimi geliştirmek adına Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği alanlarında üniversite eğitimine devam ettim. Malumunuz alan hukuk olunca konular derya deniz. Araştırmakla okumakla bitmiyor… 

Tabi araştırmak ve okumak kadar bildiklerini paylaşmanın yeri de ayrı. Bu sebeple her Çarşamba  hukuka dair konularla şehrimizin güzide basınından EskisehirHaber.com’da sizlerle buluşacağız.

İlk yazımda son zamanlarda pek çoğunuzun canını sıkan, kiminizi dertlere boğan, ara ara kara kara düşündüren “Kira Hukuku”na değineceğim. O zamana kadar kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın…