Merhaba değerli okuyucular. Ben Uzman Estetisyen ve Eğitmen Melike YÜKSEL. Her Salı sektörümle ve uzmanlığımla alakalı yazılarımla sizlerle olacağım.

    Güzellik sektöründe ilk L'Oréal uzmanı olarak başladım. 4 yıl boyunca uzmanlık alanında çalıştım ve ardından Ankarada estetisyen olarak kariyerime devam ettim. Bu süre zarfında, usta ve usta öğretici eğitimlerini tamamladım. Cilt koçluğu için İstanbul Florya ve Ankara'da bulunan Cilt Atölyelerinde 6 ay boyunca eğitim aldım.

    Eskişehir'e taşındım ve güzellik merkezlerinde yönetim bölümünde görev aldım. Bu deneyimlerin ardından kendi güzellik merkezimi açma kararı aldım ve hayallerime kavuştum. Edindiğim 12 yıllık bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmak için her hafta Eskişehir Haber'de yazılarımla sizlerleyim.

    Güzellik ve bakım konusundaki her türlü sorunuz için buradayım. Siz de benimle bu keyifli yolculuğa katılmak isterseniz, yazılarımı takip etmeyi unutmayın!

    Bu kadar bilgi kirliliği olan sektörde doğru bilinen yanlışlar, yanlış bilinen doğrularla tepeden tırnağa güzelliğe dair gerek ürün içerik konuları gerek teknolojik parkur konularının tüm gerçekliğini sizlerle paylaşmak için buradayım.

    Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum ki evet Eskişehir’de bir merkezim var. Ama buradaki paylaşılan yazılarımızın hiçbiri merkezi ile alakalı olmayacak. Tamamen işlemlerin gerçekliği, güzellik merkezlerinde olması ya da olmaması gereken işlem ve ürünler. Sizlere verilen yanlış ya da eksik bilgileri tüm doğrularıyla ele alarak bilgi paylaşımı yapacağız.

    Önümüz haftaki konumuz ise bölgesel incelme adı altında bilinen G5 masajı işleminin faydaları ve detayları olacak.

    Unutmayın cildiniz ve siz çok değerlisiniz.