Konyaspor - Fenerbahçe maçı nedeniyle televizyonlarda, tüm ülkede Eskişehir kenti konuşuluyor. Twitter'da Konyaspor kelimesinden sonra en çok 'Eskişehir' kelimesinden bahsedilmiş. Futbol sadece futbol değildir. Milyonlarca para harcayıp yapamayacağınız işler bunlar. Eskişehirspor maçlarında önemli işleri çıkan ve bu sebeple maçlara gelemeyen bazı şahısları bugün tribünde gördük. Siz Eskişehirspor'a destek çıkacaksınız ki ayda 2-3 kez bu tablolar yaşansın.

Eskişehirspor düşerse şehir düşer diyorduk. Hala lafımızın arkasındayız. Birazcık ilginizi Eskişehirspor’a da gösterin de şehrinizin en büyük markası Eskişehirsporumuz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ile Eskişehir’de maçlara çıksın. Eskişehirspor yok olma noktasına geldiyse, siz yanlız bıraktığınız için geldi. Bırakın bahaneler üretmeyi, Eskişehirspor mu kaldı demeyi.

Çocuğum Fener’i görsün diye maça giden iş insanlarının azalıp, çocuğum EsEs’i görsün diyen iş insanlarının çoğalması gerekiyor. Şehir milliyetçiliği bunu gerektirir. Sevgiler.