Op. Dr. Murat Baloğlu (Beyin ve Sinir Cerrahı)’ndan başarılı ‘’Bel Fıtığı Ameliyatı – Skolyoz (Omurga Eğriliği) Ameliyatı’’
Eskişehir Şehir Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Murat Baloğlu – Beyin ve Sinir Cerrahisi, Şehir Hastanesi’nde başarılı ameliyatlar gerçekleştirmektedir. Bu başarılı ameliyatlar arasında Eğitimci – Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel’in ‘’Bel fıtığı Ameliyatı ve Skolyoz Ameliyatını’’ gerçekleştirmiştir. Eğitimci _ Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel; Eskişehir Şehir Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Murat Baloğlu – Beyin ve Sinir Cerrahisi Murat Baloğlu’na giderek ‘’Bel Fıtığı’nın patladığını ve Skolyoz (Omurga Eğriliği) rahatsızlığını dile getirmiştir. Op. Doktor Murat Baloğlu; Şehir Hastanesi’nde gerekli tahlil ve tetkiklerini yaptırmıştır ve derhal ameliyata alınmamı dile getirmiştir. Op. Doktor Murat Baloğlu; Eğitimci- Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel’i, hemen ameliyata almıştır ve başarılı bir ameliyat gerçekleştirmiştir ve Hastanede gerekli yatış sürelerini gerçekleştirmiştir.
Baloğlu; Eğitimci- Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel; Eskişehir Şehir Hatanesi’nde kaldığı sürede diğer ameliyat olan hastaların da Beyin ve Sinir Cerrahisi’nden çok memnun olduğunu öğrenmiştir ve bunu köşemizde dile getirmiştir.
Op. Dr. Beyin ve Sinir Cerrahisi Murat Baloğlu’na; Eğitimci- Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel’i, başarılı ‘’Bel Fıtığı Ameliyatı – Skolyoz (Omurga Eğriliği) Ameliyatı’’ yaptığından dolayı teşekkür ederiz.
Ayrıca; Eğitimci - Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel’i; ameliyatta yalnız bırakmayarak yaptığı manevi desteklerden dolayı, Eskişehir İnternet Gazeteciler Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı ve ‘’Eskişehirhaber.com’’ ‘un sahibi İbrahim Gültekin’e, çok teşekkür ederim.
Ayrıca; Op. Dr. Beyin ve Sinir Cerrahisi Murat Baloğlu; Eğitimci – Araştırmacı Yazar Ertuğrul Altınel’in ‘’Bel fıtığı Ameliyatı ve Skolyoz Ameliyatını’’ başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. Teşekkür ederiz.