Eskişehir Türkiye’nin en büyük ikinci organize sanayisine sahip. Şehrimizde faaliyet gösteren ve Eskişehir halkına istihdam sağlayan tüm firmalarımıza teşekkür ederim. Ancak bu şehrin Eskişehirspor gibi çok önemli de bir markası var. Tüm Türkiye’de Organize Sanayilere öncülük eden Sanayi kuruluşlarımızın yer aldığı Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi nedense Eskişehirspor’a karşı çok ilgisiz. 

Eskişehir’in 4 farklı partiden 7 tane milletvekili var. Bu isimler zaten Eskişehirspor’a karşı çok ilgisizler. Takım Süper Lig’den düştüğünden beri ortalıkta yoklar. Sadece MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak maçlara geliyor, o da izleyip dönüyor.

Hadi Milletvekillerini geçtik. Bu şehrin sanayicileri neden Eskişehirspor’a küsüyor. Eskişehirspor Süper Lig’e dönse en çok sizin işinize yarayacak. Sizler şehir dışına çıktığınızda sizlere en çok Eskişehirspor’un sorulduğunu biliyoruz. Boşuna saklamayın, gizlemeyin.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Eylül ayında Eskişehir’e geldiği ekonomi dışında ne konuştu. Evet, doğru bildiniz… Eskişehirspor… Sayın Bakan sizlere dönüp Eskişehirspor’a destek olun, sahip çıkın dediğinde siz de söz vermediniz mi? Aradan 4 aya yakın bir süre geçti. Siz ne yaptınız. Ben yanıt vereyim… Sadece 70 bin liralık destek...

Eskisehirhaber.com’daki ilk köşe yazımdır. Eskişehirspor’a sahip çıkma şansı varken, görmezden gelenleri isim vererek yazacağım bundan sonra…

İlk piyango sevgili Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli’ye vurdu.

Sayın Başkanım gönderdiğiniz basın bültenlerinde ve basın açıklamalarında, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi yerli ve yabancı yatırımcıların radarında… Eskişehir’de sanayi büyüyor, ekonomi büyüyor… Eskişehir'de teşvikli yatırımlar 3,6 milyar TL'ye ulaştı…” demesini biliyorsunuz. 

Eylül ayında 50 bin liralık loca satın alıp, 20 bin liralık da led reklamı ile Eskişehirspor’a biz yardım ettik diyebiliyorsanız teessüf ederim. Milyar liraların döndüğü bir sektörün başkanı olarak sadece 70 bin liralık bir destek size yakışıyor mu? Yanıtınız evet ise ben bir şey diyemem.

Eskişehirspor’u yok olma noktasına getiren 420 bin Euro’luk bir Trabzonspor dosyası var. Ben size bu parayı cebinizden verin de demeyeceğim. Ancak bu parayı toplayabilecek makam ve mevkide olduğunuz kanatindeyim. Düzenleyin bir kampanya. Üyeleriniz atsın ellerini cebine. Sizin gibi bir başkan böyle bir işe el atmadığı sürece bu iş çözülmez. Hadi çözün şu işi de sevdiğimiz ağabeyler kategorisinde en üst sıralara isminizi yazalım. 

Şahsi düşüncem Trabzonspor dosyasını kapatabilecek nadir isimlerden birisidir ‘Nadir Küpeli’ Dost kara günde belli olur sevgili başkanım. Eskişehirspor taraftarının bir ‘Nadir Başkana’ ihtiyacı var…